Hotel CMS

Zašto plaćati proviziju raznim agencijama i online portalima kada možete dovesti gosta direktno na Vaš veb sajt gdje će on rezervisati!

izrada veb sajta za hotele, apartmane i vile

Bilo da posjedujete hotel, kompleks apartmana, vilu ili se privatno bavite izdavanjem manjeg broja apartmana ili soba naš uz HOTEL CMS sistem možemo Vam omogućiti i napraviti web sajtove visokih performansi, rađeni po poslednim standardima i modernog dizajna koji su kompatibilni na svim uređajima i uz full-responsive dizajn. Povezana sa booking sistemom koji nudimo i channel managerom omogućava direktne onlajn rezervacije i fleksibilnu kontrolu nad cijenama i ponudama.

Uz prilagođen dizajn, u najkraćem roku ćete dobiti sajt izuzetnog izgleda i performansi po povoljnijoj ceni od angažovanja agencije. Svi materijali koji se dodaju u Hotel CMS automatski se pripremaju za prezentovanje preko najšireg spektra digitalnih medija.

Podrška za višejezične sajtove je ugrađena, pa je vaš sadržaj dostupan većem broju potencijalnih mušterija. Uz osnovne module koji daju kompletnu kontrolu nad sadržajem i lako dodavanje slika i medije visokog kvaliteta, napredni moduli omogućavaju lakše pronalaženje i davanje informacija o lokacijama u blizini, galerije slika na svim stranama, prezentaciju menija restorana ili posebnih ponuda.

Kako se Hotel CMS stalno razvija uporedo sa booking sistemom, uz primenu najnovijih tehnologija, integracija se povećava i u narednim verzijama definisanje cena i karakteristika smeštaja biće centralizovano.

izrada veb sajtova za hotele i apartmane

Zašto se odlučiti za svoj veb sajt i zašto kod nas?


  • Atraktivan i originalan dizajn
  • Optimizacija za pretraživače
  • Izrada CMS-a , mogućnost da sami mjenjate slike i tekstove bez ikakvog programerskog znanja
  • Booking Engine konektovan i sinhronizovan sa svim kanalima prodaje ( booking.com , expedia, hotelbeds... )
  • Bez velikih agencijskih provizija
  • Prikažite Vaš smještaj u najboljem izdanju
  • Mogućnost plaćanja online putem VISA, MASTERCARD i American Express karticama
  • Booking Engine za Vašu Facebok stranicu, sinhronizovan sa rezervacijskim sistemom Vašeg veb sajt-a

Ukoliko već posjedujete veb sajt a potreban Vam je booking engine koji je sinhronizovan sa svim kanalima prodaje i preko kojeg možete primati direktne rezervacije sa podacima kreditnih kartica gostiju ( kao booking.com ) možemo ga integrisati na Vaš postojeći veb sajt.