Zašto koristiti naš booking engine?

Univerzalni centralni rezervacioni sistem za različite tipove smeštajnih objekata: hotele, hostele, apartmane, kamp naselja, vile, turističke agencije i turističke organizacije.
booking engine za hotele, apartmane vile

Ekskluzivne funkcije i mogućnosti rezervacinog sistema koji nudimo čije su zahtjeve za izradu postavile mnoge agencije, hoteli i vlasnici smještajnih objekata sa kojima sarađujemo čine najnoviju verziju ovog booking sistema najkompletnijom, izuzetno fleksibilnom i najkompetetnijim online softverom za rezervisanje smještaja u regionu a u zadnje vrijeme klijenti iz cijelog svijeta počinju koristiti upravo naš rezervacijski modul i time dokazuju našu tvrdnju.

 • Sigurne transakcije - Omogućite plaćanje kreditnim karticama direktno na Vašem veb sajtu, sva zaštita tih podataka i bezbjednost sistema je naša odgovornost!
 • Brza integracija - lako se integriše na Vaš postojeći veb sajt
 • Fleksibilnost - Bilo da Vam treba sistem za hotel sa više desetina raznih tipova smještaja i cijenovnicima ili posjedujete par apartmana naš sistem podržava sve što Vam je potrebno za uspješno i moderno poslovanje
 • Multi-jezički sistem - Sistem je preveden na 20+ jezika što Vam omogućava da gosti iz cijelog svijeta rezervišu na svom jeziku i valuti!
 • Sinhronizacija na preko 50 kanala - SInhronizujte raspoloživost i cijene Vašeg sajta sa svim online-booking sajtovima poput: Booking.com , Expedia, HRS , HotelBeds, Agoda...

Montenegro-Booking.com nudi sistem za online rezervacije koji se implementira na sajtu smeštajnog objekta, turističke agencije ili turističke organizacije. Za početak se na web stranici postavlja rezervaciona online forma koja posetiocima sajta ili ti potencijalnim gostima omogućava da istog trenutka izvrše rezervaciju , bez čekanja na odgovore upita ili mejla. Sama instalacija je veoma jednostavna i brza.

Nakon što gost izvrši rezervaciju preko online rezervacionog sistema, sistem će automatski potvrditi gostu putem mejla ili porukom na mobilni telefon koji je ostavio, da je rezervacija potvrđena sa svim detaljima rezervacije, a isto tako će i hotelska ili agencijska prodaja dobiti mejl o izvršenoj rezervaciji sa svim detaljima iste.

booking sistem za hotele

Sistem je veoma fleksibilan i jednostavan za korišćenje. Podržava mogućnost definisanja bezbroj različitih cijenovnika po jednom smeštajnom objektu. Fleksibilan unos cijena po smještajnoj jedinici, po osobi ili po zauzetosti čak u jednom cijenovniku za različite tipove smještajnih jedinica. Prednost definisanja više cijenovnika za određeni objekat je povećanje prodaje zbog raznovrsnosti ponude kroz različite cijenovnike. Mogućnost generisanja popusta i doplata po različitim kategorijama, definisanje popusta ili doplate na boravak gosta, za glavni ili pomoćni ležaj, različiti popusti ili doplate za djecu, dodatne usluge (polupansion, sauna, masaža itd), kao i definisanje boravišne takse. Najveća prednost sistema jeste što u trenutku rezervacije ne može doći do overbooking-a tj. prebukiranja smještajnog objekta pošto nakon svake izvršene rezervacije sistem automatski oduzima iz kontigenta koji je rezervisan. U sistemu je moguće za narednu godinu postaviti kontigent kako odjednom za ceo objekat tako i pojedinačno za svaku smeštajnu jedinicu.


Facebook Aplikacija za rezervisanje

 • Omogućite gostima da rezervišu Vaš smještaj putem facebook aplikacije
 • Ne propustite sve veći broj rezervacija koji dolazi sa facebook-a
 • Kompletna statistika
 • Bez dodatnih troškova
 • MITS sistem za online rezervacije za Vašu facebook stranicu ima promenu valute u svakom trenutku kao i odabir više različitih jezika, bezbednu transakciju i nema potrebe za održavanjem.


Trip Advisor - Instant Booking

- Montenegro-Booking.com je Trip Advisor PREMIUM Partner
 • Nije potreban Poslovni listing da bi Vam preko nas bila uključena opcija Instant Book na Trip Advisor-u
 • Trip Advisor naplaćuje 15% samo od rezervacija koje se ostvare
 • Prikažite cijene sa veb sajta direktno na Trip Advisor

Optimizovano za mobilne uređaje

Zbog sve veće potrebe za mobilnim tehnologijama, Montenegro-Booking je kreirao mobilnu verziju za online rezervacije. Svi hotelski objekti koji imaju nasu mobilnu verziju za rezervisanje imaju mogućnost da svojim gostima ponude da direktno izvrše rezervaciju sa svog mobilnog telefona ili tableta, koja sadrži sve osnovne karakteristike online sistema (cenovnici, popusti, doplate, dodatni troškovi, lokalna taksa) i time omoguće svakom korisniku da u realnom vremenu izvrši rezervaciju. Nakon izvršene rezervacije korisnik dobija SMS potvdu rezervacije sa svim detaljima iste.